Kurser

Jag tänker mig golfsäsongen uppdelad i 4 säsonger:

Vintern: Vi använder vintern till att förbättra/förstå grundtekniken och nöta in grundrörelsen. Mycket av detta innebär ganska små slag och svingar vilket i längden innebär ett bättre närspel också. Vill man så kan man göra ganska mycket med sin puttning under vintern också. 

Våren: Nu ska mycket av grundtekniken sitta på plats och vi kan börja få ihop rörelsen med olika slag. Närspelet och puttningen får mer utrymme och tid. 

Sommaren: Fokus bör nu läggas mer på hur du tar dig runt på banan, varför går det inte som du vill? Var lägger du dina slag? Sen är ju golf inte helt enkelt så några återfall till dålig teknik brukar infinna sig som vi jobbar upp igen till en acceptabel nivå. 

Hösten: Nu ska du njuta av att spela hygglig golf, kanske börja fundera på vad du vill ska bli bättre nästa säsong. Vad fungerar bra och vad kan bli bättre?

Vi har alltid kurser anpassade för respektive säsong, gå in på Vallgårdens hemsida om du vill läsa mer om dem. Däremot har vi valt att inte köra Nybörjarkurser i grupp om du inte själv sätter ihop en egen grupp. Detta av den enkla anledningen att vi inte tycker att vi kan hjälpa alla på rätt nivå under de förutsättningarna. En del brukar vara helt gröna, en del kanske har spelat lite och behövar annat för att komma framåt med sin golf....det blir helt enkelt så att man förmodligen inte får det som man vill ha för att komma igång med sin golf på bästa sätt.  Våra olika Nybörjaralternativ hittar du också på Vallgårdens hemsida. 

Tillsammans gör vi din golf roligare!

Copyright © 2023 Boka din golflektion! / Design by sliceIT golf
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida.